1/2 GP-Cha, TB Gate, Mohakhali, Dhaka - 1212, BD

Drop in Inbox

Contact For Business

info[at]addressschool[dot]com

Email Us

Mon-Sun 9:00-12.00

We are open 24/7



Welcome to AddressSchool.com an on-line platform for connecting businesses all over the world.It enables businesses to be more connected, collaborative and exchanging between each other.Our business directory model is designed to assist business inquiry generation and conversion for our trusted and verified advertisers.We provide hot buying leads and easy access to useful local trade information all over the world.Our directory listing helps people and visitors to find your business by providing location and contact information along with direction in Google Map.If you don't find your business enlisted in our website click on ADD TO LIST for free listing.

Etik Mimarlık logo Etik Mimarlık

5 (1 Reviews) | Write a review
Find Near By

Turkey
Izmir
Architecture Firms
Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokağı No:2, 35220 Konak/İzmir, Türkiye
+905380706027
+905380706027
Monday: 09:00 AM - 06:00 PM,Tuesday: 09:00 AM - 06:00 PM,Wednesday: 09:00 AM - 06:00 PM,Thursday: 09:00 AM - 06:00 PM,Friday: 09:00 AM - 06:00 PM,Saturday: Closed,Sunday: Closed
Show Map

Etik Mimarlık 

İzmir gelişen ekonomisi ve yapısı ile Türkiye’nin en önemli illerinden birisidir. İzmir’de herhangi bir yapı yaptırmak istenildiğinde İzmir mimarlık ofisleri tercih edilmektedir. Bu mimarlık ofisleri arasında yer alan Etik Mimarlık ile sizlerde istediğiniz projeleri hayata geçirebilirsiniz. Tüm detaylar ile özenle tasarımlar üreten firma ihtiyacınız olan süreçlerde sizlere tam destek sağlamaktadır. Etik Mimarlık, mimarlık ilkelerine bağlı kalarak kaliteli ve yaşanabilir bir yaşam alanları oluşturmaktadır. İşlevsel bir mekâna ihtiyacınız varsa ya da sakin bir yaşam alanı dizaynına, www.etikmimarlik.com sayesinde eşsiz tasarımlara sahip olabilirsiniz. Görsel sanata dahil olan mimarlık, malzemelerden ziyada tasarıma da önem vermektedirler.

Villa projeleri lüks ve özel konutlar için tasarlanan özel mimari projelerdir. Villa projeleri isteğe göre geniş veya uygun bir arazi üzerine inşa edilen, özel havuzlar, geniş bahçeler, özel otoparklar gibi özelliklere sahip olan konutlar olarak düşünülebilir. Konut projeleri ise biraz daha farklı yapılardır. Bu yapı farklı türlerdeki konutların planlanması ve tasarlanmasıyla ilgilenen projelerdir. Konut projeleri, apartman daireleri, site evleri, toplu konutlar, sosyal konutlar ve daha birçok farklı konut tipini içerebilir. Bu projelerde genellikle birden fazla konut bir arada planlanır ve genellikle toplu yaşam alanları, otoparklar, ortak kullanım alanları ve diğer sosyal olanaklar da düşünülür. Konut projeleri, hem ticari olarak satışa sunulan konutlar için hem de kiralık konutlar için tasarlanabilir. Etik Mimarlık firması birçok farklı alanda mimari çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

Mimarlık ofisleri arasında yer alan Etik Mimarlık firması alanında uzman ve profesyonel mimarlardan oluşmaktadır. Günümüzde mimarlık ofisleri, farklı türlerdeki yapıların tasarımı, planlaması ve uygulanmasıyla ilgilenir. Mimarlık ofisleri, bireysel konut projelerinden ticari binalar, kamu yapıları, kamu hizmet binaları, sağlık tesisleri, eğitim kurumları gibi birçok farklı yapı türünün tasarımını üstlenebilir. Sizlerde hizmetler ve Etik Mimarlık hakkında bilgi almak www.etikmimarlik.com sitesine gelebilirsiniz.

- Mimari Projeler

- Mühendislik Projeleri

- Tasarım Ofisi

Share on social media:

Reviews


No reviews providedWrite a review


Frequently Asked Questions about Etik Mimarlık

Q: Where is Etik Mimarlık?

A: Etik Mimarlık is located at: Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokağı No:2, 35220 Konak/İzmir, Türkiye, Turkey


Q: What are the coordinates of the Etik Mimarlık?

A: Latitude: 38.4328068913992, Longitude: 27.1469905527786


Q: How is Etik Mimarlık rated?

A: Etik Mimarlık has not rated yet on addressschool.com


Q: What days are Etik Mimarlık open?

A: Etik Mimarlık is open on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday


Businesses Nearby Etik Mimarlık, Izmir, Turkey